24/7 Ongevallenhulp

Ongevallenhulp voor bedrijven op elke gewenste locatie

Onze ongevallenhulp is erop gericht dat uw bedrijf kan blijven draaien, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Port Health Centre heeft eerste hulpposten in de Botlek en Moerdijk van waaruit we heel snel eerste hulp kunnen verlenen bij alle denkbare incidenten. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het inrichten en operationaliseren van medische zorgposten en -netwerken op elke gewenste locatie. Zo hebben wij ruimschoots ervaring met medische posten bij nieuwbouwlocaties, waaronder Neste Oil Plant Maasvlakte, E-ON Maasvlakte Power Plant en bij diverse onderhoudstops van bijvoorbeeld Exxon Mobile, Huntsman, E-ON en Gasunie. Door het opzetten van een zorgnetwerk kunnen we al uw zorg uit handen nemen, van opvang tot en met ziekenhuis.

Specialist in chemische ongevallen

Port Health Centre is de specialist voor het behandelen van chemische letsels en aandoeningen. Met meer dan dertig jaar behandelervaring van chemische ongevallen, weten wij precies wat nodig is om de juiste medische zorg te verlenen. Onze organisatie is op dit gebied dan ook een belangrijke kennispartner voor omringende ziekenhuizen.

Abonnement ongevallenhulpverlening

U kunt ook bij ons terecht voor een bedrijfsspecifiek abonnement ongevallenhulpverlening. Zo bent u verzekerd van de juiste medische hulpverlening op het juiste moment. We leren uw bedrijf graag beter kennen, zodat we een inschatting kunnen maken voor de meest optimale en complete medische assistentie. Niet alleen op het moment van het ongeval zelf, maar ook in een later stadium. Denk bijvoorbeeld aan maatschappelijke of psychologische ondersteuning en werkhervattingsadvies.

Port Health Centre verzorgt…

De repatriëring van zieke of gewonde werknemers naar hun thuisland. Onze gediplomeerde verpleegkundigen zorgen voor de continue medische zorg tijdens de reis.

 

Huisartspraktijk spoedlijn

T +31 (0)10 - 2 411 110

Ongevallenhulpverlening 24/7

T +31 (0)181 - 215 888

Locaties

Rotterdam centrum
Rotterdam Botlekgebied
Moerdijk
Geleen

Nieuws


Algemene voorwaarden Port Health Centre

Download

Hier download u diverse documenten, publicaties en andere PDF files van Port Health Centre.

Documenten downloaden

Port Health Centre B.V.

24/7 zorgcentrum voor bedrijven en particulieren