Bedrijven

Grensoverschrijdende medische ondersteuning

Port Health Centre ondersteunt bedrijven bij het waarborgen van de medische gezondheid van de werknemers, tijdens het verblijf in het buitenland. Ook hier staat de continuïteit van uw bedrijfsvoering centraal. Dit vertaalt zich in een flexibele aanpak: vaccineren, waar en wanneer u dat uitkomt.  U bent bij ons verzekerd van een gedegen reisadvies en de juiste vaccinaties.

Vaccinatie op locatie

Net als de medische keuring kan ook het toedienen van vaccinaties plaatsvinden op elke gewenste bedrijfslocatie. Wij regelen zelfs de vaccinatie van uw medewerkers in het buitenland. Bedrijven met een abonnement ongevallenhulpverlening profiteren bovendien van de mogelijkheid om buiten kantoortijden een afspraak te maken voor het vaccineren van de medewerkers.

Reisadvies op afstand

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een medisch reisadvies op afstand. Onze specialisten zijn <<< 24/7 OF tijdens kantoortijden >>> bereikbaar voor al uw medische vragen. Samen kiezen we voor de aanpak die het beste werkt voor uw bedrijf.

Neem voor meer informatie over reisadvies en vaccinaties voor bedrijven contact met ons op.
 

Port Health Centre verzorgde…

een voorlichting voor werknemers die in Tanzania aan het werk zouden gaan. Zij kregen informatie over vaccinaties, hygiëne en allerhande wetenswaardigheden rondom het thema werken en leven in de tropen. Zo waren ze goed voorbereid op hun verblijf in de tropen.

 

Huisartspraktijk spoedlijn

T +31 (0)10 - 2 411 110

Ongevallenhulpverlening 24/7

T +31 (0)181 - 215 888

Locaties

Rotterdam centrum
Rotterdam Botlekgebied
Moerdijk
Geleen

Nieuws


Algemene voorwaarden Port Health Centre

Download

Hier download u diverse documenten, publicaties en andere PDF files van Port Health Centre.

Documenten downloaden

Port Health Centre B.V.

24/7 zorgcentrum voor bedrijven en particulieren