Zeevaartkeuringen

De meest complete aanbieder van zeevaartkeuringen

Als erkend keuringsinstituut voor de zeevaart kunt u bij Port Health Centre terecht voor de meest uiteenlopende zeevaartkeuringen, voor zowel binnen- als buitenland. Ook hier geldt natuurlijk, dat wij er alles aan doen om de continuïteit van uw bedrijfsvoering te waarborgen.

Zeevaartkeuringen op locatie

Wij voeren de zeevaartkeuring uit wanneer dat voor u het beste uitkomt. Bovendien profiteert u dankzij onze nauwe samenwerking met ziekenhuizen van minimale wachttijden en zijn uitslagen altijd snel beschikbaar.

Erkend instituut voor zeevaartkeuringen

Dankzij onze jarenlange ervaring en focus op het offshore- en havengebied zijn wij gespecialiseerd in zeevaartkeuringen. Wij beschikken over adequate keuringsfaciliteiten en de juiste specialistische kennis. Ook in het buitenland is Port Health Centre een erkend keuringsinstituut. Bij ons bent u daarom altijd verzekerd van het juiste certificaat.

Neem voor meer informatie over zeevaartkeuringen contact met ons op.

Port Health Centre verzorgde…

Een seminar voor zeevarenden over gezondheid en veiligheid aan boord. Hoe ga je om met acute medische problemen en watvoor preventieve maatregelen kun je nemen voor het verbeteren van de gezondheid aan boord. Het seminar werd gehouden in Kroatië!

 

Huisartspraktijk spoedlijn

T +31 (0)10 - 2 411 110

Ongevallenhulpverlening 24/7

T +31 (0)181 - 215 888

Locaties

Rotterdam centrum
Rotterdam Botlekgebied
Moerdijk
Geleen

Nieuws


Algemene voorwaarden Port Health Centre

Download

Hier download u diverse documenten, publicaties en andere PDF files van Port Health Centre.

Documenten downloaden

Port Health Centre B.V.

24/7 zorgcentrum voor bedrijven en particulieren